Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

J.P Strinx band

27 November 2021 @ 21:00 - 23:59

5€

No rules – Just Rock

JPR Strinxband staat al 20 jaar garant voor kneiterse, vuige rock! Een lekkere liveband met een rauwe sound a la Stones en Brood in de 70’s. De band bestaat uit zeer ervaren rockers die de muziek tot in de botten hebben, onder leiding van exentriek rock-icoon Maarten Oonk uit Lochem. JPR Strinxband is een rauwe live-rock band, geen standaard meuk, en de nummers worden met pure passie voor muziek gebracht. Met zanger en frontman, Jurrian Bijsterbosch (bekend van coverband De Trixies) in de gelederen, is het repertoire totaal vernieuwd en nog breder geworden. Nieuw in het repertoire zijn nummers van oa. The Who, Aerosmith, Black Sabbath, R.E.M. en Thin Lizzy.

Daarnaast uiteraard nog altijd het bekende werk van The Rolling Stones, Tom Petty, The Beatles, Neil Young, David Bowie, Herman Brood, Rod Stewart, ZZ Top, Billy Idol en the Black Crows…en nog van vele anderen.

In de afgelopen 20 jaar hebben ze een enorme ervaring aan optredens opgebouwd, zo hebben ze regelmatig bij de Zwarte Cross opgetreden en hebben ze voorprogramma’s voor oa. Normaal, Golden Earring, De Dijk, Jovink en Di-Rect verzorgt.

http://www.jpr-band.nl

Details

Date:
27 November 2021
Time:
21:00 - 23:59
Cost:
5€
Event Category: